Φτάσαμε στο τέρμα, ώρα να σηκωθείς!

Η αθεΐα και ο μηδενισμός σπρώχνουν τους ανθρώπους σε έναν κόσμο χωρίς νόημα, ενώ ο υλισμός εντείνει την κενότητα και την ανισότητα. Η παραδοσιακή οικογένεια καταρρέει, αφήνοντας τους ανθρώπους απομονωμένους.

Ο εκφυλισμός φίλοι μου που συναντάμε στην σημερινή Ευρώπη, αποτελεί αντικατοπτρισμό της βαθιάς κρίσης των αξιών και της αποκτήνωσης του ανθρώπου. Η σαρκολατρεία έχει αντικαταστήσει τις πνευματικές αξίες, οδηγώντας σε μια κουλτούρα που κυνηγά την ηδονή και την εξωτερική εμφάνιση.

Η αθεΐα και ο μηδενισμός σπρώχνουν τους ανθρώπους σε έναν κόσμο χωρίς νόημα, ενώ ο υλισμός εντείνει την κενότητα και την ανισότητα. Η παραδοσιακή οικογένεια καταρρέει, αφήνοντας τους ανθρώπους απομονωμένους, ενώ το πλαστικό φαγητό και η εκμετάλλευση των αδυνάμων συμβολίζουν την αποσύνθεση της κοινωνίας. Η επιστροφή στις αληθινές αξίες είναι πιο αναγκαία από ποτέ, ώστε να αναγεννηθεί η ανθρωπότητα από την αρχή.

Και εδώ αγαπητέ αναγνώστη, δικαίως θα με ρωτήσεις : ” Πώς θα γίνει αυτό ; “
Την απάντηση την γνωρίζεις, πολύ απλά ακολούθησε το δρόμο της έμφυτης ηθικής συνείδησης που σου δώρισε ο Θεός κατά την γέννηση σου.
Ξεκινά έτσι και στην συνέχεια βλέπουμε.

Το φως που κάποτε φώτιζε τον δρόμο της ανθρωπιάς και της δικαιοσύνης σιγά σιγά σβήνει. Αυτή είναι πλέον η δύση και αυτό σου προσφέρει απλόχερα.
Από εσένα εξαρτάται το μέλλον της ανθρωπότητας, διότι πολύ απλά, όλοι εμείς αθροιστικά, αποτελούμε την ανθρωπότητα.

Με εκτίμηση Σέργιος

Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός έν τώ μέσω ημών.

YouTube Post

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας

Θα λαμβάνετε τα τελευταία άρθρα στα εισερχόμενά σας.

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άγνωστος Πατριώτης

Άγνωστος Πατριώτης

"Μετά την κατάκτηση της Ασίας και της Ελλάδας, μετά και από την σφαγή των ηγεμονικών διαδόχων της Κωσταντινούπολης και Τραπεζούντας…και το μαράζωμα μέρους της Μακεδονίας και της Ηπείρου, εδώ στέκομαι μόνος μαζί με τους εναπομείναντες στρατιώτες μου και την μικρή μου επικράτεια κατά του αδυσώπητου κατακτητή ο οποίος παλεύει να καταστρέψει τον Σταυρό και να υψώσει την σημαία του μισοφέγγαρου στο βασίλειο μας και να σκλαβώσει όλον τον κόσμο."

~ Γεώργιος Καστριώτης (Μιλώντας μπρος τον Πάπα Παύλο ΙΙ)

Άρθρα: 212

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *