Ολυμπιακοί Αγώνες Γαλλία – Η Τελετή Λήξης της Ανθρωπότητας

Αυτή δεν ήταν τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων αλλά τελετή λήξης της ανθρωπότητας-όπως τουλάχιστον την γνωρίσαμε κάποιοι "ακροδεξιοί και ψεκασμένοι" σαν και την αφεντιά μου.

Το καλό με την χθεσινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν κατάλαβε. Και οι τυφλοί είδαν. Και οι χαζοί κατάλαβαν. Η παγκοσμιοποίηση και η σκοτεινή ελίτ που την τρέχει, μέσα στον οχετό του Σηκουάνα, έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.

Αλλά και το μέλλον που προετοίμασαν για μας, χωρίς φυσικά να μας ρωτήσουν. Αν οι ολυμπιακοί του Λονδίνου το 2012 ήταν αποκαλυπτικοί για το τι θα επακολουθούσε 8 χρόνια αργότερα, με εκείνη την τεράστια αποκρουστική φιγούρα με την βελόνα και τις νοσοκόμες που την περιτριγύριζαν, φανταστείτε τι έπεται μετά από αυτά τα σατανιστικά τελετουργικά….

Αν λέω ΑΝ, η χώρα μας δεν ήταν χώρος αλλά κυρίαρχη χώρα, θα’ πρεπε σήμερα κιόλας να αποχωρήσει άμεσα από αυτόν τον σατανιστικό συρφετό και να ζητούσε την επιστροφή της Ολυμπιακής φλόγας. Να σώσει ότι σώζεται δηλαδή, από την λαίλαπα της ΝΤΠ. Όνειρα θερινής νυκτός θα μου πείτε…

Αυτή δεν ήταν τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων αλλά τελετή λήξης της ανθρωπότητας-όπως τουλάχιστον την γνωρίσαμε κάποιοι “ακροδεξιοί και ψεκασμένοι” σαν και την αφεντιά μου. Οι Μακρόν αυτού του κόσμου έκαναν επίδειξη δύναμης χθες βράδυ. Δεν ξέρω τι τους παρακίνησε να προβούν σε τέτοια Ύβρη. Η Αλαζονεία τους ίσως; Η διατεταγμένη υπηρεσία στην οποία βρίσκονται; Θέλουν να μας προειδοποιήσουν για να μην αντιμετωπίσουν τις ευθύνες που τους αναλογούν; Δεν ξέρω!!! Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν χωράμε πια στον κόσμο τους. Ούτε αυτοί στον δικό μας. Καμία αυταπάτη πια. Ή εμείς ή αυτοί. Τελεία και παύλα….

ΥΓ: Πόσο τυχεροί οι Ρώσοι που δεν συμμετέχουν σε αυτόν τον βόθρο….το λεγόμενο ολυμπιακό ιδεώδες πνίγηκε στα στον οχετό του Σηκουάνα και δεν βρέθηκε κανείς στην Δύση να του δώσει τις απαιτούμενες πρώτες βοήθειες…

Κείμενο: Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας

Θα λαμβάνετε τα τελευταία άρθρα στα εισερχόμενά σας.

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άγνωστος Πατριώτης

Άγνωστος Πατριώτης

"Μετά την κατάκτηση της Ασίας και της Ελλάδας, μετά και από την σφαγή των ηγεμονικών διαδόχων της Κωσταντινούπολης και Τραπεζούντας…και το μαράζωμα μέρους της Μακεδονίας και της Ηπείρου, εδώ στέκομαι μόνος μαζί με τους εναπομείναντες στρατιώτες μου και την μικρή μου επικράτεια κατά του αδυσώπητου κατακτητή ο οποίος παλεύει να καταστρέψει τον Σταυρό και να υψώσει την σημαία του μισοφέγγαρου στο βασίλειο μας και να σκλαβώσει όλον τον κόσμο."

~ Γεώργιος Καστριώτης (Μιλώντας μπρος τον Πάπα Παύλο ΙΙ)

Άρθρα: 204

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *